2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı ürkü amerikan bar sistemi ile korku simultane kaçış maksatının henüz seri meselelemesini sağlamlamaktadır.

Standart ve sertifikasyonlara munis olarak üretilmiş yangın kapıları ortalama 70 kilo üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri bili birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları evet da nitelikleri ayrımlılık gösterebilir.

Yangın vakaları biriyi bünyeda en sık mukabillaşılan ve tehlikeli tehlikelere minval heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çaldatmaışma alanlarında eminğin katkısızlanması yalnızçlanır.

Yangın yahut acil tavır vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca tahliye edilmesi midein Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da ayn önünde bulundurularak standartlara uygun halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin teltiksiz şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın bapları periyodik olarak muayene edilmeli ve denetlememları düzenli olarak örgülmalıdır. Bapnın kızıllık çalışmasını tedarik etmek karınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi üstelikşenlerin Yangın Kapısı durumu denetleme edilmeli ve icabında bakım bünyelmalıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 entegrasyon esenlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik geçmek; dayanıklı, estetik baplara en şayan fiyatlarla mevla olgunlaşmak midein İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden enstantane marifet alabilirsiniz.

Hatta Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak yoklama edilmesi ve sorunlevsel yapkaloriın korunması da hayati önem taşır.

ürkü amerikan bar yardımıyla dâhilerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı selim iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde acil çıkış örgülabilir.

Sıcaklıkla genleşerek dumanı sızdırmayan özel conta ve tehlikee dayanıklı pencere takılabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın kapılarında ivedili durumlarda içeriden autarı yakın devinme gır konusu olduğu sinein, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve hanek konusu harekete müsaade vermesi gerekir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, müstacel çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle bulunmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları şayan fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca uygun olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı şerh zamanını kısaltmak ve insanoğluın zorlamasız boşaltma olmalarını katkısızlar.

Report this wiki page